"Ismét egy gyönyörű zenei album jelent meg! A dalok kiválasztása meglepően bátorra és izgalmasra sikeredett. Olyan neveket találhatunk a szerzők listáján, mint pl: Presser Gábor- IONA - Eden's Bridge - Robin Mark - Dsida Jenő - MercyMe - Isaac Watts...

" Nagyon régen, vagy talán soha nem éreztem CD-vel kapcsolatban azt az érzést, mint amikor először vagy többedszer hallgatom. Nagyon különleges az atmoszférája. Valahol ott van, ahol a menny és a föld találkozik. Valódi gyöngyszem, igazán a kegyelem íze. Nagy élményt adtál, illetve adtatok ez által."

Sereg Edina

"A dalok érzés- és hangzás világa egyszerűen csodálatos. Őszintén kijelenthetem, hogy hasonló, megkapóan szerelmes, lüktető, elringató, simogató dalgyűjteményt nagyon régen nem hallottam, ha egyáltalán... Egyszerűen gyönyörű, nagyon köszönöm az élményt, amely újra megerősítette bennem, hogy Isten végtelenül kreatív, és amit szavakkal nem lehet kifejezni, mert elmondhatatlan, csodálatosan kifejezhető a művészettel. Talán ezért is adta meg nekünk is a teremtés képességét, hogy megértve annak gyönyörűségét, ráébredjünk, hogy miért is szeret mindent, amit teremtett."

Szerenyi Erika

"Ismét egy gyönyörű zenei album jelent meg! A dalok kiválasztása meglepően bátorra és izgalmasra sikeredett. Olyan neveket találhatunk a szerzők listáján, mint pl: Presser Gábor(!) - IONA - Eden's Bridge - Robin Mark - Dsida Jenő - MercyMe - Isaac Watts... Ebből a listából már biztos kitalálta egy zeneértő olvasó, hogy a dalok stílusa a kelta, ír dallamvilágból táplálkozik, és az akusztikus hangzás a főjellemzője ennek a remek albumnak. Dicsőítés és üzenet a világnak. "Csodálkozzanak rá az emberek, hogy ISTEN milyen gyönyörű" - olvashatjuk a lemez plakátján. Még olvasni is jó... A (papír)borító még csak emeli a CD színvonalát, olyan gyönyörűséges lett. Gratulálunk az egész csapatnak."

Good News könyvesbolt

"A zene, a dalszövegek, a zenészek, a studiómunka és még a grafika is egyaránt kiváló."

Berkes Balázs jazzbőgős, a Zeneakadémia tanára

"Sírtam, amikor hallgattam a "Szerelmes dal"-t. Nem hittem volna, hogy ezt valaki így szavakba és zenébe tudja foglalni..."

Berkes Balázs lánya