Megjelent a Lumen Christi gospel kórus új CD-je. A felvételek, keverés, utómunka és mastering a Zafír Stúdióban készültek.

 

A munka hevében: FOTÓK A FELVÉTELRŐL

Idézet az együttes honlapjáról:

"Jó munkához idő kell – tartja a mondás. Valóban sok idő és rengeteg munka kellett ahhoz, hogy a dalok úgy szólaljanak meg, ahogy az a lemezen hallható. Ennek ellenére a felvétel nagyon jó hangulatban zajlott, és ez erőt adott ahhoz, hogy a menet közben felmerülő nehézségeken átlendüljünk.

Mivel ez az első stúdióban készült albumunk, a szokatlan körülmények eleinte bizony komoly kihívás elé állítottak minket. A tökéletesen hangszigetelt szobában a kapcsolatot az üvegfal túloldalán lévő külvilággal mindössze egy mikrofon és néhány fülhallgató jelentette, és ezúttal karvezetői segítségre sem nagyon számíthattunk. És bár meggyőződhettünk arról, hogy a 21. századi technika csodákra képes, ennek használatát igyekeztünk mellőzni, hiszen a célunk nem a mesterséges tökéletesség elérése, hanem a dalok legjobb tudásunk szerinti őszinte és életszerű bemutatása volt. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Folk Ivánnak, akinek a szakértelme és végtelen türelme nélkül ez a lemez biztosan nem jöhetett volna létre."

HALLGASS BELE